Billen trainen app

Je hebt tegenwoordig veel challenges. Bijvoorbeeld voor buikspieren, minder vet, een gespierd bovenlijf, de triceps en de biceps. Er zijn er uiteraard ook heel veel voor strakke billen, grotere billen en stevigere billen.

Uiteraard is er ook een app om je billen te trainen. Sterker nog: het zijn er meerdere. We bespreken eerst onze algemene bevindingen over dergelijke apps. Daarna vertellen we je welke apps het zijn.

Apps om je billen te trainen

Een app kan je prima helpen om je billen te trainen. Natuurlijk zal je de uitvoering ervan zelf moeten doen, maar de app kan je wel helpen om op tijd aan de juiste oefeningen te beginnen. Een app kan je informeren, motiveren en aanzetten om het verstandig aan te pakken.

De meeste apps kosten geld. Je kunt ervoor kiezen met een app aan je strakke billen te gaan werken. We adviseren je ook om gewoon je gezonde verstand te gebruiken, onze eigen schema’s te hanteren en aan de slag te gaan met onze oefeningen.

Wil je meer weten over de apps? Hieronder bespreken we er vier.

 

The Daily Butt Workout

Deze enthousiaste personal trainer valt je lastig wanneer je maar wil. Volgens een dagelijkse routine werk je een aantal oefeningen af, waarmee je werkt aan strakkere billen. Het zijn standaard oefeningen, niet allemaal even intensief. Maar als je dit lang genoeg weet vol te houden en de discipline hebt (en ook de tijd), dan kun je met deze app heel ver komen. De app is in het Engels beschikbaar voor Apple en Android.

 

The Brazilian Butt

Als we het over sexy konten hebben, dan hebben we het natuurlijk over de Brazilianen. Nergens ter wereld hebben ze zulke mooie, stevige en ronde billen als in Brazilië. Dat is dan ook wat je van deze app mag verwachten. De app stelt dat je binnen twee weken een onweerstaanbare lekkere kont ontwikkeld. Dat wensen we te betwijfelen, maar uiteraard is het mogelijk als je het combineert met andere oefeningen. Deze app is in het Engels en voor Android en Apple te downloaden.

 

The 30 Day Butt Lift Workout

Dit is een van die bekende Challenges waarmee je in 30 dagen veel kunt bereiken. In dat geval focust deze app zich op je billen. Althans, dat zeggen ze. Maar als je de oefeningen kritisch bekijkt, zie je dat ook je dijen en bovenbenen intensief getraind worden. Voor wanneer je echt een opvallende ronde kont wil, is deze app dus niet aan te raden.

Gedurende dertig dagen doe je dagelijks 10 minuten allerlei oefeningen. Dit kan gewoon thuis, maar je kunt het natuurlijk ook in de sportschool proberen. Deze app is in het Engels en beschikbaar voor Apple en Android.

 

Butt Workout

De naam verklapt al wat deze app behelst. Deze app helpt je om zonder weinig attributen goed aan de slag te gaan met het trainen van een stevigere kont. De workout zorgt ervoor dat je een geweldige kont krijgt, maar daar moet je dan wel vrij veel zelf voor uitzoeken. De inhoud is niet heel uitgebreid. Veel herhalingen en een laag niveau. Intensief kun je de Butt Workout niet noemen. Daarmee hebben we gelijk de vraag of deze wel effectief is. Maar mocht je het een kans willen geven, download hem dan in het Engels voor Android en Apple.